Hotels Londen

Londen is een populaire bestemming voor een veelzijdige en luxe stedentrip en beschikt daarom over enkele van de beste hotels ter wereld, maar ook over goede budgethotels en bed and breakfast accommodaties. Je kunt je vakantie in Londen dan ook zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Chique hotels in Londen

Heb je voor wat betreft je budget geen beperkingen en wordt je graag omringd door luxe en laat je je graag vertroetelen, dan heb je in Londen keuze uit een aantal luxe, welbekende hotels zoals The Berkeley, Claridge’s, Renaissance Chancery Court, The Dorchester, het Savoy of The Ritz. Vele wereldberoemde sterren gingen je al voor dus met een beetje geluk slaap je in hetzelfde bed als een legendarisch persoon als Winston Churchill of Madonna!

Budgethotelketens in Londen

De concurrentie in de hotelwereld is ontzettend groot waardoor ook de budget hotels altijd van goede kwaliteit zijn. Wil je graag een comfortabele, schone hotelkamer voor minder £100 per nacht, kies dan voor een bekende hotelketen zoals Ibis, Express by Holiday Inn, Novotel, Travelodge of Premier Inn. Als je het slim aanpakt en een mooie aanbieding boekt, ben je helemaal voordeling uit.
Overige hotels

Zoek je een speciaal hotel voor een speciale situatie, dan zijn de boetiekhotels een prima optie. Daarnaast zijn er ook hotels die helemaal zijn ingesteld op gezinnen met kinderen, romantische hotelletjes en homovriendelijke hotels.

Je ziet dus dat er voor iedereen en elk budget of gelegenheid een perfect hotel beschikbaar is. Let bij je hotelkeuze ook op de locatie van het hotel. Het metronetwerk in Londen is zeer uitgebreid en goed geregeld, maar een hotel dicht bij de meeste bezienswaardigheden of winkels is uiteraard wel handig. Ga je vooral voor je rust, dan is een hotel dat wat meer achteraf ligt beter geschikt. Het is altijd de moeite waard om te kijken of er een last minute of all-in aanbieding beschikbaar is. Zo geniet je voor een mooi prijsje van een onvergetelijke tijd!